0592-398066 info@hogendorf.nl

Administratiekantoor Hogendorf communiceert uw data veilig via SmartLockr

Sinds begin 2021 gebruiken wij het platform van SmartLockr voor de uitwisseling van privacygevoelige informatie. Dit platform biedt ons de mogelijkheid om al deze informatie op een veilige manier uit te wisselen.
E-mails en bestanden die u van Hogendorf.nl ontvangt, ontvangt via SmartLockr, en kunnen op verschillende manieren worden geopend.

Bericht openen met wachtwoord

De verzender heeft de mogelijkheid om een beveiligd bericht te verzenden. Dit betekent dat u dit bericht alleen met een wachtwoord kunt openen. Dit wachtwoord is automatisch aangemaakt door SmartLockr en ontvangt u dan ook per e-mail. Dit wachtwoord dient u te kopiëren en te plakken in het veld waar dit wordt gevraagd. Alleen op deze manier is het bericht te lezen. Heeft u geen wachtwoord ontvangen? Dan kunt u het best contact opnemen met de verzender.

Bericht openen met een SMS-code

Voor extra beveiliging kan de verzender kiezen voor twee-factor authenticatie: dit betekent dat het bericht is beveiligd met een SMS-code.

U ontvangt eerst een “SmartLockr notificatie”, dat er een beveiligd bericht naar u is verzonden. Vervolgens gebruikt u de SMS-code (die u heeft ontvangen op uw mobiele nummer) in het gevraagde veld. Daarna maakt nu zelf nog (eenmalig) een wachtwoord aan, waarna u toegang krijgt tot het bericht. Als u dit proces eenmaal hebt doorlopen, dan hoeft u dit de volgende keer niet te herhalen. SmartLockr maakt gebruik van Single Sign-on en zal u na de eerste keer authenticeren herkennen. Inloggen zal de eerstvolgende keren dan ook sneller gaan.

Reageren op een veilig verzonden e-mailbericht

U kunt eenvoudig reageren op een verzonden bericht. Door dit direct vanuit het verzonden bericht te doen, blijft u in de veilige SmartLockr omgeving. Zowel uw reactie, als ook een meegestuurd bestand, zullen dan veilig worden verzonden.

Met SmartLockr garanderen wij dat wij gegevens op de juiste manier uitwisselen. Het platform versleutelt alle data, verzendt deze via een veilige weg en slaat alles ook versleuteld op. Op deze manier heeft niemand toegang tot de data, behalve de verzender en u als geauthentiseerde ontvanger. Hoe? Door de inzet van slimme technologieën, waardoor de kans op het maken van fouten tijdens het e-mailproces kan worden verkleind.

Meer over SmartLockr vindt u hier.